Kiekkoammunta

Haluatko oppia ampumaan esim Trap tai Compak ammuntaa, tai tulla hiomaan liikkuvaan kohteeseen ampumista metsästystä varten?

Kiekkojen ampuminen on todella mukava harrastus, jossa aseen käsittely kehittyy todella paljon  ja liikkuvaan maalin ampuminen parantaa metsästys tilanteissa tapahtuvia laukauksia, oikea ennakko, aseen nosto ja liike ovat avain asemassa kaikessa ampumisessa. Haulikko ammunnassa tärkein yksittäinen lähtokohta on kuitenkin miten ase sopii asiakkaalle, haulikkoa ammutaan ns perällä.

Jos ase ei "istu" asiakkaalle on sillä ampuminen todella hankalaa. Tarkistamme aina asiakkaan aseen sopivuuden ennen ammuntaa ja jos ase ei sovi asiakkaalle kerromme mitä aseen perälle tulisi tehdä, temme yhteistyötä alansa parhaan asepuusepän kanssa, jonka kautta perämuutoksia voimme tehdä.

Kysy rohkeasti kursseista tai privaatti ohjauksesta!


Ammuntakurssi naisille

Sopivilla välineillä jahtiin ja harjoittelemaan

Naisten osuus on kasvussa niin metsastys kuin kiekkoammunnan parissa. Naisille on nykyaan tarjolla myos haulikoita jotka ovat suunniteltu fyysisiä mittoja silmällä pitäen, näin ollen markkinoilla on tarjolla aseita joilla ampumisesta saadaan mukavaa ja osumat sinne mihin pitääkin. 

Naisille suunnattua opetusta on tarjolla, jossa on mahdollista päästä kokeilemaan, myös naisille suunniteltuja aseita, sekä pyrimme parhaamme mukaan ohjaamaan oikeanlaisen aseen ostoon ja katsomme miten ase sopii asiakkaalle. Hyvin usein asiakas on kurssilla aseen kanssa joka ei sovi lainkaan ampujalle ja ampuu esim. 50cm yli tähtäyspisteen. Kurssilla myös mukana nais ohjaaja!

Kursseja järjestetään joko  max 6 henkilön ryhmissä, tai yksityisesti asiakas kerrallaan.